Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSanchez Santillan, Paulino
dc.contributor.authorMeneses Mayo, Marcos
dc.contributor.authorTorres Salado, Nicolas
dc.creatorSANCHEZ SANTILLAN, PAULINO; 235077
dc.creatorMENESES MAYO, MARCOS; 80085
dc.creatorTORRES SALADO, NICOLAS; 97987
dc.date.accessioned2020-05-22T13:57:29Z
dc.date.available2020-05-22T13:57:29Z
dc.date.issued2015-12
dc.identifier.issn1097-8135
dc.identifier.urihttp://ri.uagro.mx/handle/uagro/1356
dc.description.abstractSugarcane bagasse (SCB) is infrequently used in feeding ruminants because of its poor nutritional quality. The use of diverse physical, chemical and biotechnological methods for pre-treatment aim to improve its nutritional value. Fermenting SCB with Pleurotus ostreatus improves nutrient availability by effect of extracellular fibrolytic enzymes.
dc.formatpdf
dc.language.isospa
dc.publisherLife Science Journal
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectExtracellular fibrolytic enzymes
dc.subjectPleurotus ostreatus
dc.subjectsolid fermentation
dc.subject.classificationCIENCIAS AGROPECUARIAS Y BIOTECNOLOGÍA::CIENCIAS AGRARIAS::OTRAS ESPECIALIDADES AGRARIAS
dc.titleProduction of Lignocellulolytic Enzymes with Pleurotus ostreatus-IE8 by Solid Fermentation and its Effect on the Chemical Composition of Sugarcane Bagasse.
dc.typeArtículo
dc.type.conacytarticle
dc.rights.accesopenAccess
dc.audiencegeneralPublic
dc.identificator6||31||3199
dc.format.digitalOriginBorn digital
dc.thesis.degreelevelMaestría
dc.thesis.degreenameMaestría en Producción de Bovinos en el Trópico
dc.thesis.degreedepartmentEscuela Superior de Medicina Veterinaria y Zootecnia No. 2
dc.thesis.degreedisciplineCiencias Agropecuarias y Biotecnología
dc.identifier.cvuagro17445


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0