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dc.contributor.authorElodio Policarpo, Fabiola
dc.contributor.authorPeñaloza Herrera, Brenda
dc.contributor.authorMaldonado Astudillo, Yanik Ixchel
dc.contributor.authorJimenez Hernandez, Javier
dc.contributor.authorFlores Casamayor, Verónica
dc.contributor.authorArambula Villa, Geronimo
dc.contributor.authorSalazar, Ricardo
dc.creatorMALDONADO ASTUDILLO, YANIK IXCHEL; 235244
dc.creatorJIMENEZ HERNANDEZ, JAVIER; 37748
dc.creatorARAMBULA VILLA, GERONIMO; 18745
dc.date.accessioned2020-06-29T18:46:48Z
dc.date.available2020-06-29T18:46:48Z
dc.date.issued2019-02
dc.identifier.urihttp://ri.uagro.mx/handle/uagro/1482
dc.description.abstractThe interest in virgin coconut oil has grown in recent years due to its beneficial effects on health and its attractive physicochemical and sensorial characteristics for the consumer. In this study, the thermal stability of virgin oil coconut oil extracted from two cultivars grown in the state of Guerrero, Mexico was evaluated.
dc.formatpdf
dc.language.isospa
dc.publisherRev. Fitotec. Mex.
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subjectCocos nucifera
dc.subjectcoconut palm
dc.subjectthermal stability
dc.subjectphenolic compounds
dc.subject.classificationCIENCIAS AGROPECUARIAS Y BIOTECNOLOGÍA::CIENCIAS AGRARIAS::AGROQUÍMICA
dc.titleEstabilidad térmica de aceite virgen de coco obtenido de dos cultivares crecidos en Guerrero, México.
dc.typeArtículo
dc.type.conacytarticle
dc.rights.accesopenAccess
dc.audiencegeneralPublic
dc.identificator6||31||3101
dc.format.digitalOriginBorn digital
dc.thesis.degreelevelMaestría
dc.thesis.degreenameMaestría en Competitividad y Sustentabilidad
dc.thesis.degreedepartmentUnidad de Estudios de Posgrado e Investigación
dc.thesis.degreedisciplineCiencias Agropecuarias y Biotecnología
dc.identifier.cvuagro14614


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