ListarMemoria por tema "CIENCIAS AGROPECUARIAS Y BIOTECNOLOGÍA::CIENCIAS AGRARIAS::OTRAS ESPECIALIDADES AGRARIAS"
Mostrando ítems 1-4 de 4
-
CARACTERÍSTICAS FERMENTATIVAS in vitro DE CONSORCIOS BACTERIANOS CELULOLÍTICOS OBTENIDOS DE DIFERENTES ESPECIES DE RUMIANTES.
(Revista Mexicana de Agroecosistemas, 2019-10)The objective of this study was to evaluate the in vitro fermentative characteristics of bacterial cellulolytic consortia obtained from different ruminant species. The bacterial cellulolytic consortia (BCC) were obtained ... -
PRODUCCIÓN DE CELULASAS Y LACASAS DE Pleurotus ostreatus POR FERMENTACIÓN SÓLIDA USANDO SUBPRODUCTOS DE MAÍZ COMO SUSTRATOS.
(Revista Mexicana de Agroecosistemas, 2019-10)Pleurotus ostreatus is a white-pored fungus capable of producing fibrolytic enzymes. The objective was to quantify the production of cellulases and laccases of the MR strain of P. ostreatus by solid fermentation (FS) at 5 ... -
Producción de metano y degradaciones In Vitro de complementos para becerros con niveles crecientes de vaina de interolobium cyclocarpum.
(Simposio Nacional Agropecuario y Agroindustrial, 2019-09) -
PRODUCCIÓN in vitro DE BIOGÁS, METANO Y DEGRADACIÓN DE MATERIA SECA DE DIETAS QUE INCLUYEN NIVELES CRECIENTES DE VAINA DE Moringa oleífera
(Revista Mexicana de Agroecosistemas, 2019-10)The objective was to evaluate the partial and accumulated production of biogas and methane (CH4), as well as the degradation of dry matter (DMD) and neutral detergent fiber (DNDF) in vitro of diets for calves with increasing ...