Search
Now showing items 1-10 of 34
Bromatological and fermentative characteristics in vitro of complements with Enterolobium cyclocarpum (Jacq.) Griseb and Cucurbita argyrosperma Huber husk.
(Agroproductividad, 2020-06)
Objective: To determine the bromatological and in vitro fermentative characteristics of supplements made with pod parota and pipiana pumpkin pulp shell. Methodology: The supplements evaluated were C1¿50% pipiana pumpkin ...
First record of Neospora caninum in cattle in southeast Guerrero, Mexico.
(Agroproductividad, 2020-05)
Objetive: determine the seropresevalence of N. caninum in multiparous cows with a history of abortions or those with
an intergestation interval greater than one year in the municipalities of Cuajinicuilpa and Ometepec, ...
Respuesta productiva de trébol pata de pájaro en función del porcentaje de luz interceptada.
(Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas, 2020-05)
Variación morfológica en Moringa oleifera Lam. a diferentes densidades de población.
(Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas, 2020-05)
DEGRADACIÓN DE SUSTRATOS LIGNOCELULÓSICOS Y PRODUCCIÓN DE BIOGÁS in vitro POR FERMENTACIÓN SÓLIDA CON Pleurotus ostreatus.
(Agrociencia, 2020-09)
Agricultural residues and hay pastures with more than 150 d of regrowth are characterized by their high fiber content; Pleurotus ostreatus digests lignin, cellulose and hemicellulose. The hypothesis of this study was that ...
Evaluación forrajera de maíces de diversos orígenes de México en la región semiárida.
(Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas, 2020-05)
Componentes estructurales del pasto Chetumal a diferentes manejos de pastoreo.
(Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas, 2020-05)
Calidad de mazorca y grano en maíces criollos de la Costa Chica, Guerrero.
(Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas, 2020-05)
Caracterización de las prácticas de manejo de potreros en una localidad del trópico seco en el Estado de Oaxaca
(Universidad Autónoma de Guerrero (México), 2020-12)