Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 16
Modelo de producción de Jitomate en invernadero en la empresa Vivero Agroforestal Rubí, Chilpancingo, Guerrero.
(Universidad Autónoma de Guerrero (México), 2018-07)
Physicochemical and rheological properties of gum seed and pulp from Hymenaea courbaril L.
(Teylor & Francis, 2018-11)
The aim of this work was to isolate pulp (PH) and seed hydrocolloids (SH) of the fruit of Hymenaea corbaril L. and determinate chemical, functional and rheological properties, as a proposal of a new attractive product for ...
Estabilidad térmica de aceite virgen de coco obtenido de dos cultivares crecidos en Guerrero, México.
(Rev. Fitotec. Mex., 2019-02)
The interest in virgin coconut oil has grown in recent years due to its beneficial effects on health and its attractive physicochemical and sensorial characteristics for the consumer. In this study, the thermal stability ...
Evaluación de la deshidratación osmótica para el enriquecimiento con compuestos bioactivos en manzana.
(Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas, 2019-08)
Análisis de perfil de textura de frutos partenocarpicos de mango cv. "Ataúlfo"
(Revista Mexicana de Ciencias Agrícolas, 2019-08)
Importancia del desarrollo de un sistema de trazabilidad para un producto agroalimentario: Caso de estudio Mangro.
(Foro de Estudios sobre Guerrero, 2020-04)
Fisiología y tecnología postcosecha del chile habanero (Capsicum chinense Jacq.)
(Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco A.C. CIATEJ, 2020-06-30)
Capsicum chinense Jacq. It belongs to the Solanaceae family and is widely known in the world. In Mexico it is known as "chile habanero" and represents part of the tradition and cultural identity of Mexico; its qualities ...
Metabolómica y cultivo del Chile Habanero (Capsicum Chinense Jacq) de la Península de Yucatán
(Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco A.C. CIATEJ, México., 2020-06-30)
Physicochemical and rheological properties of gum seed and pulp from Hymenaea courbaril L.
(CyTA - Journal of Food, 2018-11-22)
The aim of this work was to isolate pulp (PH) and seed hydrocolloids (SH) of the fruit of Hymenaea corbaril L. and determinate chemical, functional and rheological properties, as a proposal of a new attractive product for ...
Distribución geográfica de frutos partenocárpicos en mango cv. Ataúlfo en la Costa de Guerrero
(Foro de Estudios sobre Guerrero, 2016-04)
Fruits in mango cv. Ataúlfo onthe Costa de Guerrero.The study aimed to generate information on the presence and distribution of parthenocarpic fruits (PRT).Sampling was conducted in commercial orchards in the 2013- 2014 ...